Tietoja meistä

Pandarenkaat.com on osa Rehakka Group Oy:tä. Tuomme renkaat itse maahan, joten pystymme ilman muita välikäsiä tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat. Renkaat toimittaa ovellesi Suomen posti. Toimituksiamme on kehuttu nopeiksi, tyypillisesti toimitus on parin (arki)päivän sisällä tilauksesta. Toimitus on aina ilmainen.

Myymme vuodessa yli 12000 rengasta. Tunnemme rengasalan, olemmehan olleet kädet rasvassa yli 50 vuotta. Tiedämme hyvin, että Windforce ja muiden kiinalaisten renkaiden märkäpito on tyypillisesti heikompi kuin ns. merkkirenkaissa. Jos osaat pitää turvavälin kunnossa märälläkin kelillä, tiedämme että Windforce -renkaat ovat sinulle turvallinen ja edullinen vaihtoehto. Hintaa ja märkäpitoa lukuunottamatta Windforce -renkaiden muissa ominaisuuksissa ei ole olennaisia eroja verrattaessa ns. merkkirenkaisiin.

Windforce valmistaa vuodessa yli 25 miljoonaa autonrengasta. Se on siis suurempi kuin Nokian renkaat Suomessa ja Venäjällä yhteensä. Lisäksi, Windforcen renkaanvalmistuskoneet ovat uusia. Niinpä sillä on valmius aina vaan laadukkaampien renkaiden tuotantoon. Olemme huomanneet, että laatuero ns. merkkirenkaisiin kapenee vuosi vuodelta.

Jos arvostat parempaa märkäpitoa ja tunnetun merkin tuomaa turvallisuutta, myymme ne sinulle osoitteessa rengashaku.com. Sieltä löydät testimenestyjät suomalaisiin olosuhteisiin. Varaudu erilaisiin hintoihin kuin täällä näet.

Rehakka Group Oy on tamperelainen yrittäjävetoinen perheyritys. Paitsi rengasalalla, toimimme verkkokaupoissa myös muilla toimialoilla:

Sähköperämoottori.fi on sähköisen veneilyn verkkokauppa. Tuomme itse maahan Haswing ja ePropulsion sähköperämoottorit sekä niihin liittyvät akut, laturit ja tarvikkeet.

Suomenkorjaamokoneet.com -osoitteessa myymme henkilö- ja kuorma-auton rengas- ja tasapainoituskoneet, autonostimet, öljyimurit, tunkit, aggrekaatit ja pumppukärryt sekä niihin liittyvät käyttötarvikkeet ja kulutus- ja varaosat. Myös italialaiset TECO -renkaanpesukoneet ovat valikoimassamme ja käytössämme.

Nohiki.com -osoitteessa myymme lähikruisereita. Kansan suussa niitä sanotaan invamopoiksi. Meille ne ovat uusi sähköisen liikkumisen ratkaisu heille, joilla mieli vie pidemmälle kuin jalat.

Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi tuottamalla hyvä asiakaskokemus, usein se on muutakin kuin edullinen hinta. Tavoittelemme pitkäaikaisia asiakassuhteita kaikissa jakelukanavissamme. Teemme kaikkemme, jotta olemme luottamuksesi arvoisia. Aina emme onnistu, mutta yritämme oppia virheistämme. 96%  asiakkaistamme antaa meille korkeimman asiakastyytyväisyyden arvosanan.

Meitä Rehakkalaisia on sesongista riippuen 3-8 henkilöä. Tänä vuonna tavoittelemme miljoonan euron myyntiä.

Asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa, joten vastaanotamme mielellämme palautetta ja ehdotuksia. Käytä Ota yhteyttä -sivuamme kertoaksesi meille, mitä teemme tällä hetkellä hyvin ja missä olisi parantamisen varaa.